Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Politica

Primăria Constanța caută firmă care să vopsească stâlpii de ghidare din oraș

Published

on

Primăria municipiului Constanța caută firmă care să se ocupe de vopsirea stâlpilor de ghidare din plastic. Pe pagina de internet a administrației locale a fost postat un anunț prin care se solicită achiziția lucrărilor de confecționare, reparare și vopsire a suporților metalici (tălpici) pentru stâlpii de ghidare din plastic cu catadioptri.

Obiectul consultării îl constituie lucrările de confecționare a unui număr de 250 de bucăți de suporți metalici noi și de reparare și vopsire a unui număr de 150 de suporți metalici deja existenți.

Suporții metalici noi se vor executa, astfel: tălpicii metalici vor avea suportul de fixare a stâlpului cu catadioptrii confecţionat din  ţeavă de oţel cu dimensiunile: Ø =  140 mm, h = 200 mm, grosime 2 mm, prevăzut cu două găuri cu  Ø = 25 mm şi talpa confecţionată din tablă, formă pătrată, cu latura de 300 mm, grosime 5 mm, prevăzută în centru cu o gaură de scurgere a apei cu Ø = 25 mm;(Anexa nr.1 – Schiță); bulonul pentru fixarea stâlpului cu catadioptrii în suportul tălpicului va fi confecţionat din bară de plastic cu dimensiunile Ø = 24 mm şi L = 170 mm; aplicare un strad de grund rezistent la coroziune; aplicarea a două straturi de vopsea portocalie;

Suporții metalici existenți care solicită lucrări de reparare și vopsire presupun următoarele lucrări: aducerea la forma inițială; pregătirea suprafeţei prin îndepărtarea (răzuirea) cu şpaclu şi peria de sârmă a straturilor de vopsea exfoliate sau  a impurităţilor (pământ, noroi, etc.); înlocuirea bulonului de fixare dacă acesta lipsește sau este deteriorate; aplicare un strad de grund rezistent la coroziune; aplicarea a două straturi de vopsea portocalie.

Se solicită opinia furnizorilor cu privire la soluția lucrărilor  și valoarea, fără T.V.A., a acestora.

Data limită de transmitere a propunerii este 12 mai a.c., iar termenul limită stabilit pentru consultare este 17 mai a.c.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate, cu respectarea tuturor indicațiilor din anunț. Adresa de e-mail la care sunt așteptate intențiile de a participa la execuția lucrărilor este cmarga@primaria-constanta.ro sau la sediul administrației locale din Constanța, str. M. Kogălniceanu sau la fax.: 0241/488176.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions