Conecteaza-te cu noi

Politica

Scurtcircuit în Coaliție. Ciolacu refuză să-l numească pe liberalul Abrudean secretar general al Guvernului

Published

on

ciolacu abrudean

Nici bine nu s-au așezat pe scaunele guvernamentale că cei din PSD și PNL au găsit primul motiv de scandal. Râca dintre cele două părți pleacă de la faptul că premierul Marcel Ciolacu refuză să îl numească pe le liberalul Mircea Abrudean în funcția de Secretar General al Guvernului prin faptul că aceasta nu a primit un aviz pozitiv din partea serviciilor secrete. Cele două părți nu au tranșat subiectul în întâlnirea de astăzi și vor relua discuțiile miercuri, spun surse politice.

„Este foarte interesant ca de cate ori se investește un guvern, cel puțin un ministru liberal este luat in vizor. Și tocat mărunt, ca e adevărat ce i se imputa, ca nu e adevărat.  De regula, totul începe “pe surse”…Lui Abrudean Mircea i se imputa ca nu are un aviz favorabil din partea instituțiilor statului. E o informație falsa! In “istoricul” colegului Mircea Abrudean exista o referire la un dosar penal. Mircea a fost prefect de Cluj și aproape ca orice prefect, numit sau ales, la un moment dat se alege cu o plângere penală. Plângerea a fost soluționată prin clasare. Adică a fost acuzat, cercetat și declarat nevinovat. Adică, nu este nici un motiv de a respinge un profesionist care are certificatul cel mai înalt de acces la informații clasificate! Nu voi tolera atacarea miseleasca a colegilor noștri de catre unii lideri ai PSD, pe motive inventate. Opriți-va domnilor și vedeți de problemele romanilor!“, scris pe Facebook liberalul Florin Roman.

Sursa: stiripesurse.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions