Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Politica

Premierul Ciolacu dă asigurări că „nu se va ajunge la penurie alimentară în România“

Published

on

Premierul Marcel Ciolacu a dat asigurări, astăzi, că nu se va ajunge la penurie alimentară în România. Afirmația premierului vine în contextul în care Guvernul are în plan reducerea prețului la alimente.

„TVA zero nu se poate. Comisia Europeană nu acceptă o astfel de variantă pentru niciun fel de produs. Cum nici o propunere să nu mai plătim curentul sau telefonul nu funcționează. Azi voi avea o discuție cu dl. Ciucă, cu miniștrii Agriculturii, Finanțelor și Fondurilor Europene. Sunt convins că vom lua o decizie. Orice reducere de TVA a adus o reducere a prețurilor pe o perioadă foarte mică de timp. În două săptămâni prețurile (au fost la fel – n. r.). Eu nu vorbesc de prețuri plafonate, ci de o schemă pe tot lanțul. Sunt ferm comvins că vom lua o decizie. (…) Dar așa cum a făcut dl Ciucă, deciziile majore să le luăm împreună. Am înțeles ce a fost în Ungaria. E o decizie pe care vrem să o adpătăm joi. Nu se va ajunge la penurie alimentară”, a spus Ciolacu.

Pe de altă parte, Ciolacu a declarat marți că România nu va intra în recesiune.

„Am avut o creștere de 0,1% pe primul trimestru. Pentru prima oară în România s-a datorat investițiilor. Eu nu pot să intru acum cu bocancii peste constructori, când ei au salvat România, cel puțin în trimestrul 1, de intrarea în recesiune”, a punctat șeful Guvernului.

Sursa: stiripesurse.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions