Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Societate

Termene.ro lansează primul podcast cu soluții concrete pentru integrarea inteligenței artificiale în companii

Published

on

Valurile inteligentei artificiale

”Valurile Inteligenței Artificiale” cuprinde o serie de sesiuni de lucru transmise live, de la Nuba din Mamaia.

 Termene.ro, platforma de business intelligence din România, care integrează date analizate cu ajutorul inteligenței artificiale despre companii, lansează ”Valurile Inteligenței Artificiale”, o serie de sesiuni de lucru cu soluții concrete, bazate pe inteligență artificială, pentru antreprenorii și managerii din companiile românești.

În cadrul acestora va fi explorat modul în care inteligența artificială poate fi implementată în companiile din România și vor arăta posibilitățile, limitele și riscurile asociate acestei tehnologii. În același timp, sesiunile de lucru vor dezbate modul în care antreprenorii români implementează inteligența artificială în afacerile lor pentru a scădea costurile, a înlocui angajați și a crește exponențial businessul.

”Prin această experiență interactivă ne propunem să oferim o perspectivă clară asupra modului în care inteligența artificială poate transforma o afacere, indiferent de dimensiunea acesteia sau de sectorul în care activează. Oferim ocazia antreprenorilor și managerilor să interacționeze cu experți în inteligență artificială și să învețe cum să integrezi această tehnologie în procesele propriei afaceri. Totodată, aducem soluții practice și personalizate pentru implementarea AI și pentru eficientizarea procesele prin intermediul tehnologiilor de automatizare.”, a declarat Adrian Dragomir, fondatorul Termene.ro și creatorul podcastului „Valurile Inteligenței Artificiale”.

Astfel, Adrian Dragomir, alături de alți experți în AI, digitalizare și automatizare, va organiza sesiuni zilnice la NUBA din Mamaia Nord, între 17 iulie și 24 august, în intervalul 11:00-13:00. Sesiunile vor fi interactive, iar antreprenorii și managerii vor avea șansa să primească feedback real și practic pe un proces critic din business. În același timp, vor obține pași concreți pentru a-și eficientiza business-ul cu ajutorul inteligenței artificiale, dar și soluții personalizate, conexiuni de afaceri și o înțelegere mai profundă a modului în care AI poate îmbunătăți orice business.

”Seria de evenimente pe care le desfășurăm este dedicată antreprenorilor, managerilor sau oricui dorește să afle mai multe despre acest subiect. Accesul este GRATUIT, dar limitat de capacitatea locației. Vom avea 21 de sesiuni, dintre care în 16 vom lucra direct cu câte o companie pe cazuri concrete. Antreprenorii sau managerii se pot înscrie prin completarea unui formular pe site-ul termene.ro. Astfel, vor primi consultanță complet gratuit și personalizat. Ne propunem să aducem perspective valoroase și cunoștințe noi în cadrul sesiunilor.”, a mai precizat Adrian Dragomir.

Întregul conținut va fi disponibil în aplicația mobilă Termene.ro.

Despre Termene.ro

 Înființată în anul 2014, Termene.ro este unul din liderii pieței de business intelligence, fiind accesată zilnic de mii de companii pe care le sprijină să identifice la timp oportunitățile de afaceri și să evalueze corect riscurile prin analize de piață, rapoarte și statistici care pot fi personalizate sau monitorizări ale portofoliului de clienți.

Platforma termene.ro este complet automatizată și oferă acces direct la informații din peste 20 de surse oficiale și actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 2,1 milioane de euro în 2022 și, în prezent, are o echipă de 35 angajați.

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions