Conecteaza-te cu noi

Societate

Evoluție bună a sportivei din Ovidiu la campionatul European de haltere din Republica Moldova

Published

on

haltere ovidiu

În perioada 1-10 iulie, în sala Arena din Chișinău s-a desfășurat Campionatul European de Haltere, under 17. Peste 400 de sportivi din 38 de țări și aproximativ 200 de persoane din staff-ul tehnic s-au reunit în capitala Republicii Moldova pentru a participa la această competiție de înalt nivel.

A fost pentru prima dată când Republica Moldova a găzduit un Campionat European la o probă olimpică de sport.

Competiția a  fost dedicată sportivilor tineri cu vârsta de până la 17 ani, care au concurat pentru titlul de campion la diferite categorii de greutate, atât la băieți, cât și la fete.

Din  România au participat la acest campionat peste 30 de sportivi din cele mai bune cluburi.

Din cadrul CSO Ovidiu a fost prezentă halterofila Ioana Maria Țurcanu alături de antrenorul Eduard Simineanu, care a fost invitat ca arbitru.

Pentru sportiva din Ovidiu a fost prima competiție la acest nivel. Cu toate acestea, tânăra a reușit să se claseze pe locul 6, la categoria 76 de kg.

”Sportiva din cadrul clubului Ovidiu este la prima participare la acest nivel și am avut ca obiectiv clasarea în primii 6. Faptul că s-a situat pe locul 6 este meritoriu, ținând cont de nivelul competiției și de faptul că a participat pentru prima dată la o competiție de acest nivel. Ioana Țurcanu a concurat bine, cu mici emoții și pe viitor așteptăm evoluții și mai bune!”, a declarat antrenorul Eduard Simineanu pentru ziarul Ordinea.Ro.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions