Conecteaza-te cu noi
palaz

Societate

Conferință la Universitatea Ovidius din Constanța. Ce teme au fost dezbătute

Published

on

universitatea ovidius

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în colaborare cu Patronatul Societăților din Construcții (PSC) și Zona Metropolitană Constanţa – Primăria Municipiului Constanța a organizat joi, 27 iulie, conferința „Perspective de dezvoltare durabilă în Dobrogea. Proiecte de infrastructură și obiective de construcții dedicate comunității constănțene 2023 – 2026”.

La eveniment au participat peste 80 de reprezentanți ai mediului universitar, ai autorităților publice și ai companiilor din sectorul construcțiilor și al ramurilor conexe din Constanța.

În cadrul conferinței participanții au dezbătut teme specifice legate de proiectele din domeniul construcțiilor dezvoltate de către autoritățile locale și au fost prezentate cele mai eficiente resurse oferite de Patronatul Societăților din Construcții, pentru a susține agenții economici din Dobrogea în vederea implementării proiectelor.

“Acest eveniment se înscrie într-o serie amplă de acțiuni pe care universitatea noastră le organizează alături de colaboratori tradiționali din mediul socio-economic, ce consolidează parteneriatele instituției și deschid, totodată, noi oportunități profesionale pentru studenții Facultății de Construcții, prin intermediul programelor de practică, internshipuri-lor și burselor private de care aceștia beneficiază și care reprezintă un atu evident al facultății. Această realitate este subliniată de numărul record al candidaților care s-au înscris la Facultatea de Construcții în cadrul acestei sesiuni de admitere.”, precizează conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir, prorector pentru fonduri structurale și relația cu mediul socio-economic din cadrul UOC.

Advertisement
usr

 

 

 

Advertisement
usr

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions