Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Administratie

Mihail Kogălniceanu. Primarul Ancuța Belu anunță că a fost semnat contractul de finanțare pentru asfaltarea mai multor drumuri

Published

on

ancuta belu

Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu a anunțat că a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) un contractul de finanțare ce presupune asfaltarea mai multor drumuri.

„Astăzi (ieri, n.r.) ministrul Dezvoltării Adrian-Ioan Vestea a semnat la sediul MDLPA mai multe contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Comuna Mihail Kogălniceanu a semnat contractul de finanțare “Asfaltare drumuri comunale in localitatea M. Kogălniceanu – etapa III “.

Investiția intră în linie dreaptă, în perioada următoare urmând sa aibă loc procedura de achiziție publica care va desemna executantul și execuția acesteia! Prin acest  obiectiv de investiție reușim să asfaltăm aproape în totalitate străzile și drumurile din localitatea noastră! Astfel, îndeplinim unul din cele mai stringente obiective ale administrației noastre“, a spus Ancuța Belu.

Suma alocată de Ministerul Dezvoltării pentru acest proiect este de 5.922.756 de lei.

Amintim că, ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, ieri, 68 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 822.658.218,02 lei. Contractele au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor și vizează modernizarea infrastructurii de transport, a trotuarelor și a spațiilor publice, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare, a stațiilor de epurare și a rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și refacerea unor poduri, a unei punți pietonale și a unui pasaj auto.

”Toate proiectele și inițiativele noastre în domeniul dezvoltării și administrației publice sunt menite să asigure dezvoltarea comunităților locale și să contribuie la bunăstarea cetățenilor. Ca oameni de administrație, ne-am asumat să fim în slujba românilor și trebuie să le punem la dispoziție servicii publice de calitate, moderne și durabile”, le-a transmis ministrul Veștea, primarilor prezenți, ieri, la Ministerul Dezvoltării.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions