Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Actual

Spectacolul DOSARELE SIBERIEI se mută la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța

Published

on

dosarele siberiei

Spectacolul DOSARELE SIBERIEI, din data de 3 august 2023, se mută la SALA STUDIO a Teatrului de Stat Constanța, din strada Ion Lahovari nr. 2A, vizavi de Parcul Arheologic din centrul Constanței, din cauza unei situații neprevăzute de ordin tehnic la Teatrul de vară Soveja. Data și ora spectacolului rămân neschimbate: 3 august, ora 21:00, anunță organizatorii.

„Dacă, din diverse motive, nu mai doriți să fiți prezenți, contravaloarea biletului/biletelor vă va fi returnată, cu condiția de a anunța acest lucru cu nu mai târziu de jumătate de oră înainte de începerea spectacolului. Pentru biletele achiziționate online  puteți anunța printr-un email trimis la mystage, iar pentru biletele achiziționate în format fizic – puteți să le returnați direct la casieriile teatrului sau să ne trimiteți un email la tsct2013@gmail.com, în termenul menționat, și vă vom anunța când puteți recupera contravaloarea biletelor.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la teatru!“, mai spun organizatorii.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions