Conecteaza-te cu noi

Administratie

Drumul Județean 392 Independența – Dumbrăveni, complet reabilitat

Published

on

dj

Conducerea Consiliului Județean anunță că DJ 392 Independența – Dumbrăveni, complet reabilitat. Angajații Societății “Drumuri Județene Constanța SA” au realizat, pe o suprafață de 3.000 mp, marcajele longitudinale și transversale, precum și trecerile de pietoni.

„Cei aproximativ 12 km de drum oferă, de astăzi, cele mai bune condiții și o siguranță sporită participanților la trafic. Felicitări echipei de la Drumuri Județene Constanța SA și cât mai multe proiecte finalizate!“, spun cei de la CJC.

„Drumul Județean 392, tronsonul cuprins între localitățile Independența și Dumbrăveni este 100% finalizat. Echipa de la ”Drumuri Județene Constanța SA” a efectuat ultimele lucrări în cadrul acestui proiect, pentru ca acest important sector de drum să ofere conducătorilor auto, cele mai bune condiții. Astăzi au fost trasate marcajele longitudinale și transversale, precum și trecerile de pietoni, pe întreaga suprafață a carosabilului.

Așa ar trebui să arate întreaga rețea de drumuri județene. Acestea sunt aspecte fundamentale într-o societate normală, necesități pe care suntem obligați să le asigurăm tuturor locuitorilor din județul Constanța. Misiunea mea și a echipei de la ”Drumuri Județene Constanța SA” continuă, și avem încredere că, prin efort și determinare, vom reuși să aducem drumurile din județ la stadiul lor firesc, oferind comunității noastre o mai bună mobilitate și un plus de confort.“, afirmă președinte CJ Constanța, Mihai Lupu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions