Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Actual

Incredibil ce a spus șoferul care a furat o mașină din Cumpăna și a fost oprit în Constanța cu focuri de armă

Published

on

sofer inconstient

Un eveniment rutier grav a avut loc ieri în județul Constanța. Un bărbat a furat un autoturism din localitatea Cumpăna și, cu toate că era urmărit de polițiști, a ajuns până în Constanța, în zona Gării, unde a produs un accident rutier.

A fost o urmărire în trafic, s-au tras 6 focuri de armă în plan vertical și, într-un final, bărbatul a fost prins.

Astăzi, pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor Interne a fost postată o poză cu polițiștii care l-au urmărit pe șoferul fugar, alături de un text prin care este descrisă succint acțiunea.

Doi polițiști, Nicu și Cosmin, erau în comuna Cumpăna când au fost sesizați că mașina a fost furată din localitate, iar conducătorul auto se îndreaptă spre Constanța.

nicu si cosmin

Foto: Cei doi polițiști care au pornit în urmărirea individului

După aproximativ două minute au observat mașina în trafic. Șoferul circula cu viteză mare și făcea slalom printre celelalte autovehicule.

Polițiștii s-au poziționat imediat în spatele mașinii, cu mijloacele acustice și optice în funcțiune.

”- Vă rugăm să trageți pe dreapta!

Deși au repetat de mai multe ori acest mesaj, șoferul nu a dat nici un semn că ar vrea să oprească. Mai mult, într-o zonă unde se execută reparații la carosabil, a pătruns în zona de lucrări, lucrătorii fiind la un pas de a fi accidentați.

Deja cei doi polițiști și-au anunțat colegii din Constanța:

-Haideți să-l blocăm în zona gării. Am tras și focuri de avertisment, dar nu se oprește!

Imediat a fost oprit traficul în zona menționată, iar polițiștii au realizat un baraj.”, precizează reprezentanții Biroului de presă al MAI.

Când a văzut că nu mai poate înainta, bărbatul aflat la volanul mașinii furate a efectuat o manevră bruscă și a acroșat o mașină oprită, a sărit imediat de la volan și a încercat să fugă, dar a fost imobilizat imediat.

Iată ce dialog a avut loc imediat după imobilizare:

”- Ce a făcut? a întrebat un cetățean care a văzut cum șoferul este încătușat.

– A furat mașina aceea, i-a răspuns unul dintre polițiști.

– De ce ai furat-o, tinere? a continuat acesta.

Răspunsul a uimit pe toată lumea:

– Nu aveam cu ce să ajung în oraș.

Ca să nu mai aibă astfel de probleme, șoferul a rămas în custodia poliției. Acum transportul îl are asigurat cu cătușe și flancat, deoarece pe numele său au fost deschise mai multe dosare penale.”, este mesajul MAI.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions