Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Societate

Asociația Elevilor din Constanța are un nou președinte

Published

on

lorena dragusin

Duminică, 24 septembrie 2023, a avut loc Adunarea Generală a Asociației Elevilor din Constanța, în cadrul căreia s-au desfășurat alegerile pentru funcția de președinte. În această funcție a fost aleasă Lorena Drăgușin, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic Ovidius.

Astfel, AEC are un nou Birou de Conducere, format din:

  • Lorena Drăgușin – președinte
  • Ioana Stamatin – vicepreședinte, al cărei mandat este în desfășurare
  • Diana Grișcă – vicepreședinte, al cărei mandat este în desfășurare
  • Francesco Cardello – vicepreședinte, al cărui mandat este în desfășurare
  • Mara Ștefan – vicepreședinte, al cărei mandat este în desfășurare
  • Daria Gheorghiu – vicepreședinte, al cărei mandat este în desfășurare

”Sunt recunoscătoare oportunității care mi s-a oferit și sunt sigură că vom avea o colaborare frumoasă. Îmi doresc ca următorul an să fie plin de realizări și de victorii pentru elevi și vom continua să luptăm până când toate drepturile elevilor vor fi respectate.”, a declarat Lorena Drăgușin, președinte AEC.

La rândul său, Ariana Dudună, fost președinte, a postat câteva rânduri pe pagina sa de socializare:

”Astăzi mi-am încheiat mandatul de președinte al Asociației Elevilor din Constanța. După doi ani de lupte crâncene cu mediul politic, în contextul adoptării unor noi legi ale educației, a venit momentul să dau ștafeta mai departe.

adriana duduna Lorena Dragusin

Ariana Dudună – Lorena Drăgușin

În acești doi ani, Asociația Elevilor din Constanța s-a ridicat pe noi culmi, arătând din nou faptul că orice schimbare din educație trebuie făcută având în centru interesul elevului. Mai mult, am reușit să arătăm că vocea elevilor trebuie consultată și că elevii se pot face auziți. Că nu există politici publice făcute pentru noi, fără noi.

Am formulat amendamente și am fost prezenți la dezbaterile noilor legi ale educației, luptând contra lor.

Am arătat că elevii se vor apăra inclusiv în fața instanțelor și că vor utiliza mecanismele justiției, ajungând până la Curtea Constituțională și învingând Ministerul Educației.

I-am susținut pe profesorii noștri, ieșind în stradă cot la cot cu dumnealor și susținându-le doleanțele, atât public cât și în contextul negocierilor de la Administrația Prezidențială.

Mulțumesc echipei pe care am avut-o alături în acești doi ani: Ioana Stamatin, Cardello Francesco, Diana Elena, Mara Ștefan, Daria Gheorghiu, Mihaela Rădulescu, Giulia Matei, Oana Maria Mircică.

Mult succes, Lorena Drăgușin, în noul mandat! Sunt sigură că AEC este pe mâini bune și că vocea elevilor se va face în continuare auzită!”, a postat Ariana Dudună.

conducere aec

Conducere AEC

Foto: Facebook/Lorena Drăgușin

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions