Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Administratie

Primăria Mihail Kogălniceanu a achiziționat servicii de arhivare și legătorie documente

Published

on

primaria kogalniceanu

Conducerea Primăriei Mihail Kogălniceanu a semnat un contract cu SC Dobrogea Arhivserv SRL pentru servicii de arhivare și legătorie documente. Valoarea contractului se ridică la 7.116,13 lei.

Descriere anunț: – Prelucrare arhivistica, respectiv ordonare si inventriere documente conform Nomenclatorului Arhivistic avizat al Clientului. – Curatare documente (desprafuire si igienizare) – Operatiunea de prelucrare dosar prin ordonarea documentelor si pregatirea documentelor pentru legare (implica îndepartare corpuri metalice – capse, agrafe – foi albe, dublete) – – In functie de specificul documentelor, se pot constitui dosare cu numar variat de file dar nu mai putin de 100 file (plansele A1 si A3 se echivaleaza cu 6, respectiv 2 file), in cazul depasirii acestui numar, se formeaza mai multe volume ale aceluiasi dosar. – Numerotarea filelor cu creion -Toate înscrisurile, continutul pe scurt a volumului, se vor face pe etichete ce vor fi lipite pe volum – Pe o foaie nescrisa, adaugata la sfârsitul volumului sau pe prima pagina nescrisa a registrului, lucratorul care a creat documentul, înainte de a fi arhivat, va face înscrierea “Prezentul dosar contine ….. file” – în cifre si în paranteza în litere – dupa care va semna si va certifica data înscrierii; – Legatorie documente – Furnizare de coperti arhivare – Furnizare plicuri – Sigilarea si certificarea volumelor prelucrate – Transport documente – Tehnoredactarea procesului verbal de predare – primire cu anexele aferente.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions