Conecteaza-te cu noi

Politica

Procurorii au ridicat de la Buzatu plicuri cu bani care proveneau din „vânzarea de cireșe și porci“

Published

on

dumitru buzatu

Fiul lui Dumitru Buzatu a declarat pentru Libertatea că procurorii au ridicat din casa tatălui său plicuri cu bani care proveneau din vânzare de cireșe și porci.

„Procurorii au ridicat sume foarte mici de bani, sume de la firma tatălui meu, care se aflau în biroul firmei, gen bani de pe cireșe, bani de pe porci. Niște sume de genul sutelor sau miilor de lei. Toate notate cu proveniența. Au ridicat câteva mii de lei în total, dar defalcate, erau cu plicuri scrise. Scria bani de pe cireșe și suma se afla în plic. Bani de la porci și suma se afla în plic, crescuse tata niște porci”, dezvăluie Tudor Buzatu pentru Libertatea.

Amintim că, președintele suspendat al Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost reținut după ce a fost prins în flagrant de procurorii anticorupție când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obțină un contract. Banii au fost găsiți de anchetatori în portbagajul mașinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions