Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Actual

Noi detalii despre decesul tinerei DJ Lalla: ”Luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident”

Published

on

dj lala

Astăzi, comisarul șef Mădălina-Sorina Vlangăr, șeful IPJ Constanța a susținut o conferință de presă în care a prezentat punctul de vedere oficial vizavi de decesul tinerei Laura Roșca, DJ Lalla,  care a fost găsită moartă pe o plajă din stațiunea Mamaia. Prezentăm integral declarația noului șef al IPJ Constanța:

”La data de 28 septembrie, într-o zi de joi, la ora 10.18 am primit un apel 112 prin care Poliția stațiunii Mamaia a fost sesizată de o turistă aflată în trecere cu privire la faptul că pe plajă, în dreptul restaurantului Diplomatic, se află cadavrul unei tinere adus la mal de apă.

Echipa operativă s-a deplasat la fața locului într-un timp de reacție mai mic de 5 minute – fișa de eveniment arată 2 minute – unde au constatat absența semnelor vitale și totodată și a urmelor de violență. Personalul ambulanței a constatat decesul femeii, echipa a efectuat cercetarea la fața locului, iar cadavrul a fost preluat la Morga cimitirului Constanța pentru efectuarea necropsiei.

S-a început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Au fost ridicate ulterior imagini video, au fost audiați martori, iar în certificatul de constatare a decesului a fost menționată drept cauză asfixia mecanică prin înec, fără urme de violență. Au fost prelevate probe toxicologice și histopatologice. La acest moment nu avem rezultatul analizelor iar din toate datele pe care le avem la acest moment luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident. Iar când spun accident spun autoprovocat, fără intervenția altei persoane.

Menționez că de 3 zile, inclusiv în ziua producerii evenimentului, salvamarii aveau arborat steagul roșu din cauza valurilor puternice.

Colegii mei au desfășurat activități polițienești cu viteză de reacție, așa cum o fac în toate cazurile asemănătoare. Nu se pune problema vreunei sancțiuni disciplinare la acest moment, așa cum a apărut în spațiul public.

Doresc să menționez că declarația mea se referă strict la activitatea polițienească, nu la cea de urmărire penală, palier pe care nu am ce să le reproșez în acest moment colegilor mei.

După cum cunoașteți, în privința dosarului penal și a datelor care pot fi furnizate, acesta este apanajul exclusiv al Parchetului.”, a precizat comisarul șef Mădălina-Sorina Vlangăr.

Foto: DJ Lalla/Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions