Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Actual

Handbal. CSM Constanța, un nou meci european important în EHF European League, pe teren propriu

Published

on

handbal

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal Constanța susține un nou meci european important în EHF European League, pe teren propriu. Marți, 14 Noiembrie, de la ora 19.45, CSM Constanța joacă cel de-al doilea meci la Sala Sporturilor în faza grupelor EHF European League! Un meci în care echipa noastră, liderul Grupei H cu două victorii, întâlnește ultima clasată, KGHM Chrobry Glogow, care a pierdut în primele două etape și vine în România să își joace ultima șansă de a rămâne în cărțile calificării. Echipa poloneză face un sezon foarte bun în liga internă, unde a obținut, vineri, cea de-a 8-a victorie în 11 meciuri, fiind a treia în clasament, după “giganții” Kielce și Wisla Plock.

Glogow revine într-o competiție europeană după 16 ani de absență! În sezonul 2007/08, a atins sferturile de finală în Challenge Cup. Cea mai bună performanță internă pentru Chrorbry este locul 2 în Polonia, în sezonul 2005/06, când îi alinia pe celebrii frați Jurecki. Deși Constanța și Glogow nu s-au mai întâlnit până acum, antrenorii principali Vitaly Nat și George Buricea au fost adversari pe teren, în toamna anului 2005, în optimile Cupei Cupelor! Ucraineanul, fost jucător la Zaporoje, a evoluat în dubla cu HCM, din lotul căreia făcea parte și Silviu Băiceanu. Constanța a mers atunci mai departe.

La lotul aproape integral format din jucători polonezi, Nat a adăugat și doi internaționali ucraineni, portarul Anton Dereviankin și centrul Oleksandr Tilte, care a evoluat în Liga Campionilor cu Motor Zaporoje. Interul stânga rus Anton Otrezov este al treilea jucător străin.

CSM Constanța este singura echipă neînvinsă din Grupa H și este considerată una dintre surprizele sezonului în EHF European League, după ce le-a învins pe Tatabanya și Sporting Lisabona. Băieții noștri au făcut neîncăpătoare Sala Sporturilor la meciul cu Sporting și vor să repete figura contra polonezilor. Nistor & comp mizează pe tribune pline, care să-i poarte spre cea de-a treia victorie în grupă! Hai, Constanța!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions