Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Politica

USR critică dur cheltuielile nesăbuite din economie: „Ciolacu se comportă precum „Jupuitul” din romanul Moromeții“

Published

on

usr constanta

Liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion, a criticat, astăzi, într-o conferință de presă susținută alături de Anca Dragu, senator, fost ministru de finanțe și președinte al Senatului, și de Remus Negoi, senator de Constanța, modul în care statul român prioritizează cheltuielile. Stelian Ion a scos în evidență situația din sănătate, unde numeroase unități medicale se plâng nu mai au bani de medicamente.

„Sănătatea este pusă între paranteze de PSD și PNL. Asta în timp ce se fac cheltuieli nesăbuite, precum safari în Africa, închirieri de avioane de lux, salarii de lux în aparatul de stat ori pensii speciale. Este debandadă totală, iar premierul Ciolacu se comportă precum „Jupuitul” din romanul Moromeții.“, a spus Stelian Ion.

Fostul ministru al Justiției a atras atenția și asupra unei situații din economie și care ar afecta inclusiv proiectele de la Constanța. Stelian Ion a spus că, din cauza OUG 90/2023, pentru aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare, sunt periclitează proiecte precum reabilitarea Cazinoului. Stelian Ion spune că există riscul ca salariile angajaților, care lucrează pentru reabilitarea Cazinoului, să nu mai poată fi plătite. Asta în timp ce primarul PNL al Constanței, Vergil Chițac, tace mâlc.

„Chițac trebuie să îl întrebe pe „Jupuitul““, a spus Stelian Ion.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions