Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează luni, 27 noiembrie, un seminar online privind normele și regulile de concepere și scriere a unei lucrări științifice, dedicat studenților, masteranzilor și doctoranzilor din cadrul universității.
Seminarul este ultimul din cele trei planificate a fi organizate în perioada octombrie – noiembrie în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0165 – Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin schimbul de bune practici promovate în plan intern și internațional – INTER DIDACT.
”La întâlnirile desfășurate până în prezent ne-am bucurat de participarea, atât online cât și fizic, a peste 200 de studenți cărora le-au fost prezentate o serie reguli pe care trebuie să le respecte în conceperea și scrierea lucrărilor științifice, precum cele privind trimiterile la alți autori (citări sau reformulări). Este, de asemenea, de menționat faptul că în cadrul proiectului INTER DIDACT am mai organizat astfel de activități dedicate studenților, cum ar fi trei seminare privind verificarea antiplagiat a lucrărilor de licență, disertație și doctorat rezultate în urma activităților de cercetare ale studenților, masteranzilor și doctoranzilor, ce au avut loc în mediul online, în luna mai, și la care au participat peste 342 de studenți din an terminal de la programele de studii de licență, master și doctorat din cadrul universității noastre.”, precizează directorul proiectului, conf. univ. dr. Gabriela Gheorghiu.
Potrivit Biroului de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa, proiectul CNFIS-FDI-2023-F-0165 – Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin schimbul de bune practici promovate în plan intern și internațional – INTER DIDACT a primit o finanțare în valoare de 224.500 lei, din bugetul Ministerului Educației, fiind unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate în acest an prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.
Comentarii pe Facebook
Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta