Conecteaza-te cu noi

Administratie

Lumina. Primăria anunță că activitatea de colectare a deșeurilor menajere și selective va reveni în sarcina Serviciului de Salubrizare

Published

on

primaria lumina

Primăria Lumina a dat publicității informații cu privire la traseele de colectare a deșeurilor menajere și selective.

„Stimați cetățeni,
Începând cu data de 8 ianuarie 2024 activitatea de colectare a deșeurilor menajere și selective de la populație va reveni în sarcina Serviciului de Salubrizare Lumina.
În acest sens vă informăm că se va reveni la graficul obișnuit de colectare pe străzi, renunțându-se la ziua de sâmbătă.
Astfel, străzile Șos. Tulcei, Str. Tulcei, Str. Iasomiei, Str. Prelungirea Iasomiei, Str. Prelungirea Morii, Str. Militari, Str. Academiei, Str. 9 mai, Str. Libertății, Str. Dacilor și Str. Șoimului revin la colectarea din ziua de LUNI.
Str. Dumitru Comșa, Str. Teiului, Str. Pinului, Str. Belșugului, Str. Stefan cel Mare, Str. Murelor, Str. Mihai Viteazu, Str. Mircea cel Bătrân, Str. Cuza Vodă, Str. Carol I și Str. Independenței revin la colectarea din ziua de JOI.
Graficul pe zile actualizat se regăsește pe:
Informații despre colectarea selectivă se regăsesc pe:
În situația în care există cetățeni care nu au ridicat o pubelă cu titlu gratuit vă rugăm să vă adresați Serviciului de Salubrizare Lumina sau să depuneți o cerere ce poate fi trimisă și online pe:

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions