Conecteaza-te cu noi

Administratie

Deputatul Stelian Ion se întâlnește din nou cu cetățenii din Palazu Mare. Vezi când!

Published

on

palazu mare

Liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion, se întâlnește cu cetățenii din Palazu Mare, miercuri, 13 martie, de la ora 17.00. Locuitorii din cartierul Palazu Mare sunt așteptați la o discuție despre problemele din zonă și, mai ales, ce soluții sunt pentru a le rezolva.

„Dacă locuiești în cartierul Palazu Mare, te aștept să discutăm despre problemele din zonă și, mai ales, ce soluții sunt pentru a le rezolva. Împreună am reușit suspendarea PUZ-ului pentru a opri construcțiile din cartier. Am demonstrat că se poate. Putem face mai mult!“, a declarat Stelian Ion.

Amintim că, anul trecut, parlamentarul constănțean s-a întâlnit cu locuitorii din Palazu Mare, care cereau Primăriei suspendarea PUZ-ului. În vara anului trecut, sute de cetățeni ai cartierului Palazu Mare au organizat o întâlnire la care au chemat autoritățile locale, pentru a le arăta cum arată dezastrul urbanistic din această zona a Constanța, care era destinată cândva numai caselor. Din păcate, nimeni din conducerea Primăriei, nici primarul Chițac, nici viceprimarul Rusu, nu și-a făcut prezența la întâlnirea cu cetățenii. Singurii care au venit la discuțiile cu locuitorii din Palazu Mare au fost reprezentanții USR Constanța, care au promis că vor face tot ceea ce pot pentru a stopa construcțiile de blocuri între case.

După multe insistențe, consilierii locali din Constanța au votat, la finele lunii august, suspendarea Planului Urbanistic Zonal pentru cartierul Palazu Mare, dar în varianta propusă de primarul Vergil Chițac. Proiectul a fost votat de consilierii PNL și de cei ai USR, în schimb, aleșii PSD sau abținut de la vot. Pe de altă parte, aleșii PNL și PSD au trântit proiectul de suspendare propus de USR, care a fost înaintat înaintea celui propus de Chițac. PUZ-ul din Palazu Mare a fost suspendat pentru 18 luni.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions