Conecteaza-te cu noi

Administratie

Chițac: „Nu voi transforma niciodată spațiile verzi în terenuri construibile“

Published

on

chitac parc tabacarie

Primarul Chițac aproape se jură că el nu va transforma niciodată spațiile verzi în terenuri construibile și precizează că nu își dorește să repete greșelile vechii administrații.

„În contextul reabilitării Parcului de la Gară, am fost întrebat dacă se vor construi blocuri de locuințe în locul spațiilor verzi. Nu îmi doresc să repet greșelile vechii administrații, motiv pentru care nu voi transforma niciodată spațiile verzi în terenuri construibile. Am tot vorbit despre importanța acestor zone de recreere într-un mediu urban aglomerat cum este Constanța. Avem nevoie de parcuri și locuri amenajate în care comunitatea să își petreacă timpul liber și să se poată relaxa, cu atât mai mult cu cât orașul nu dispune de foarte multe astfel de zone. Este normal, așadar, să prioritizăm lucrările de reabilitare și modernizare a astfel de spații, mai ales dacă ne gândim și la potențialul turistic pe care îl are Constanța. Trebuie, așadar, ca interesul nostru să se răsfrângă și asupra îmbunătățirii aspectului orașului, iar zonele verzi joacă un rol semnificativ în acest sens. Mă bucur să văd că interesul cetățenilor se concentrează pe dezvoltarea și reabilitarea spațiilor verzi și că își dau seama cât de esențiale sunt pentru comunitatea noastră.“, spune Chițac într-un comentariu pe Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions