Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Actual

Rezultat senzațional pentru un sportiv de la CSM Constanța la Cupa Europeană de triatlon

Published

on

csm triatlon

CSM Constanța anunță că pune România pe harta triatlonului european și mondial, cu ajutorul sportivilor valoroși ai clubului.

„Carol Popa a obținut un rezultat senzațional la cea mai competitivă Cupă Europeană de Juniori, desfășurată la Caorle (Italia), cu o participare record: 120 de sportivi înscriși la start! Sportivul legitimat la CSM Constanța a condus până cu 100 de metri înainte de finiș, reușind să recupereze foarte mult la alergare, care a fost cea mai bună din concurs! Carol a fost cronometrat în 5 minute și 43 de secunde pe distanța de 1,9 km! Cu un timp total de 24:54 (3:38 înot – 300m, 13:48 bicicletă – 9.45km), juniorul nostru a încheiat cursa pe locul 3, obținând astfel medalia de bronz la cea de-a 4-a ediție a competiției de pe țărmul Mării Adriatice!

Raul Petre și Amalia Singuran nu s-au calificat în finale, concurența fiind extrem de puternică, dar participarea la o competiție de asemenea anvergură este un mare câștig pentru ei. Felicitări, Carol, echipei și antrenorilor Cristi Doicescu și Gabriel Constantinescu! Hai, Constanța! Hai, România!“, informează CSM Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions