Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Politica

USR Constanța acuză: „Primarul Chițac și PSD-PNL pregătesc o fraudă de proporții la această rundă de alegeri“

Published

on

stelian ion plaja

Primarul Vergil Chițac și PSD-PNL vor să pună în secțiile de votare urne comune, în care să se voteze pentru primar și pentru Consiliul Local și pentru președinte de Consiliu Județean și pentru Consiliul județean, este acuza celor de la USR.

Stelian Ion, candidat ADU la Primăria Constanța:

„Vergil Chițac și PSD-PNL vor să fie aceeași cutie cu un separator și cu fante diferite pentru a introduce voturile. Când se ajunge la numărătoarea voturilor și se răstoarnă urnele, să se amestece toate voturile și să nu se mai înțeleagă nimic. Este o tentativă de fraudă, pentru că, acolo unde se naște haos, ei pot să amestece voturi și să facă ce vor cu buletinele de vot. Am depus astăzi sesizare la Biroul Electoral Municipal să ia măsuri și să impună primarului Constanței, cel care organizează aceste alegeri, să respecte legea ce impune urne separate pentru colectarea voturilor”.

De când a început campania electorală, Vergil Chițac tot depune eforturi pentru a frauda alegerile. Deși primarul  era obligat să asigure locuri separate de afișaj electoral, abia a găsit de cuviință să pună doar 15 locuri de afișaj și, în urma cererilor USR, să suplimenteze cu alte 15 locuri pentru europarlamentare. În țară, primarii USR au pregătit sute de astfel de panouri în municipiile lor, se arată într-un comunicat la USR.

Stelian Ion: „Acum, Vergil Chițac vrea să facă economie pentru câteva cutii de vot, în timp ce toacă milioane de lei într-o campanie electorală deșănțată pe banii constănțenilor, într-o sarabandă grotescă de spoială în tot orașul. Este important să ieșim în număr masiv la vot. Dacă stați acasă, e ca și cum l-ați vota pe Vergil Chițac pentru încă 4 ani de haos, pentru încă 4 ani de stagnare, pentru încă 4 ani de aroganță față de noi, toți constănțenii”.

Comandat de partidul USR – Filiala Constanța

Executat de Asociația Puterea Civică – portal: www.ordinea.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions