Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Actual

Forumul Internațional de Afaceri România – Georgia. Vezi ce s-a discutat!

Published

on

romania georgia

În cadrul Maritime Business Week s-a desfășurat Forumul Internațional de Afaceri România-Georgia, manifestare inițiată și realizată sub girul diplomatic al E.S. dnei Ambasador Tamar Beruchasvili, Ambasadorul Republicii Georgia la București, și al Consulatului Onorific al Georgiei la Constanța, reprezentat de Iancu Adrian Stavrositu, Consulul Onorific al Republicii Georgia, informează Camera de Comerț, Industrie și Navigație Constanța.

Evenimentul, a reunit 21 de companii georgiene active în aria maritimă, majoritatea având activitate în domeniile transport, logistică, zona liberă. Din registrul participanților enumerăm: Double A Shipping, DTS Logistics, E60 Shipping Line, Elit Transit, Georgia-Romania Chamber of Commerce, Gianti Logistics, ITMC, JSL Group, Pace, Poti FIZ, Prime Marine.

Tematica forumului a inclus prezentarea proiectelor de modernizare și dezvoltare a porturilor de la Marea Neagră și discuții asupra lanțului de aprovizionare al Coridorului de Mijloc, accentuând inițiativele de facilitare a comerțului. De asemenea, a avut loc o sesiune de întâlniri B2B, menită să încurajeze colaborările bilaterale.

Important, în debutul Forumului Internațional de Afaceri România-Georgia, a avut loc procedura de semnare a Protocolului de colaborare între Constanta Port Business Association și EU Georgia Business Council.

În organizarea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Maritime Business Week este primul eveniment internațional dedicat industriei maritime organizat în România.

Timp de trei zile, Tomis Maritime Expo oferă un cadru ideal de prezentare și interacțiune pentru o diversitate de expozanți din domeniul maritim: operatori portuari, șantiere navale, companii de inginerie, proiectare și echipamente navale, companii de transport, logistică și servicii conexe, companii de crewing, furnizori de formare profesională, asociații profesionale și autorități portuare – atât firme din România, cât și companii internaționale.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions