Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Politica

Remus Negoi: „Deși sesiunea parlamentară s-a încheiat, activitatea mea ca senator continuă și în timpul verii“

Published

on

remus negoi

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, spune că, deși sesiunea parlamentară s-a încheiat, activitatea sa ca parlamentar continuă și în timpul verii.

„În calitate de vicepreședinte al Comisiei parlamentare UNESCO, am luat parte la Conferinței Internaționale privind Guvernanța Platformelor Digitale, care s-a desfășurat în Dubrovnik. Am participat ca președinte al Comisiei de Cultură a Inițiativei Central Europene la lucrările Comitetului Parlamentar al Inițiativei Central Europene, un forum de cooperare regională în Europa Centrală, de Est și de Sud-Est  care reunește reprezentanți ai parlamentelor din 16 țări din estul Europei. Tema generală a lucrărilor a fost „Rolul parlamentelor în controlul executivului și în procesul de integrare în Uniunea Europeană”. Totodată, în cadrul dezbaterilor au fost abordate subiecte precum: controlul parlamentar al executivului, răspunderea pentru cheltuielile publice și utilizarea transparentă a banilor publici, precum și rolul parlamentului în campaniile de informare și conștientizare pentru cetățeni privind procesul de integrare europeană.

Îi reprezint în parlament pe constănțeni și, de aceea, încerc să fiu la curent cu problemele din teritoriu, mă implic în rezolvarea lor și, în calitate de senator, le aduc în atenția celor abilitați să găsească soluții. De aceea, pe plan local am continuat dialogul cu cetățenii la cabinetul parlamentar. Îi încurajez pe constănțeni să solicite audiențe la biroul parlamentar pentru a-și expune problemele cu care se confruntă deoarece vreau să țin permanent legătura cu oamenii.

De asemenea am continuat să lucrez la inițiativele legislative proprii pe care urmează să le depun în următoarea sesiune parlamentară.“, spune Remus Negoi.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions