Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Administratie

Apa caldă va fi întreruptă din nou în Constanța. Măsura va fi luată din această noapte și va dura 48 de ore

Published

on

conducte apa calda

Apa caldă va fi întreruptă din nou în tot orașul, informează Primăria Constanța. Măsura va fi luată din această noapte și va dura 24 de ore, notează sursa citată.

„Lucrările de reabilitare și modernizare a rețelei de termoficare din Constanța se derulează în ritm alert, mai ales acum, pe timpul verii. Pentru schimbarea unor conducte pentru care nu poate fi asigurat provizoratul este necesară oprirea furnizării apei calde pentru o perioadă de 48 de ore atât pe magistrala I, cât și pe magistrala II.

Astfel, Primăria Constanța informează că în această noapte, de la ora 24:00 va fi oprită furnizarea apei calde către toți consumatorii racordați la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică.

Societățile care execută lucrările fac tot posibilul ca disconfortul creat populației să fie cât mai mic, atât din punctul de vedere al lucrărilor efectuate, cât și al furnizării agentului termic către populație. Astfel, pe măsură ce lucrările se vor finaliza se va relua furnizarea apei calde în întreg orașul.

Lucrările au loc în cadrul Etapei a II-a a proiectului de reabilitare a rețelei de termoficare a municipiului Constanța. În această etapă sunt înlocuiți 12,716 km traseu de rețea termică primară, 25,432 km de conducte din magistrala II, conducte vechi/uzate cu izolația termică deteriorată. Noul sistem va fi unul modern cu conducte din oțel, preizolate cu izolație termică din spumă rigidă de poliuretan, protejată la exterior cu manta din polietilenă de mare densitate.“, mai spune Primăria Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions