Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Actual

„Cardinal Motors“, partenerul de mobilitate al Festivalului SEAS – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – Constanța

Published

on

cardinal motors

SEAS 2024 se anunță a fi un eveniment grandios, în care și-au anunțat prezența peste 30 de teatre și companii și peste 600 de invitați – actori, regizori, performeri, scenografi și artiști vizuali, care vor performa în șase locații. Spectacolul din deschiderea SEAS – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – Constanța „Ultima oră“, producție a Teatrului Nottara din București, va fi accesibilizat pentru persoanele cu deficiențe de auz. “Ultima oră” de Mihail Sebastian are loc astăzi, 12 iulie, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Partenerul de mobilitate al Festivalului SEAS – Stagiunea Estivala a Artelor Spectacolului – Constanta este „Cardinal Motors“.

„Ne bucurăm să fim partenerii unui eveniment  important pentru orașul și regiunea noastră, un eveniment cu tradiție, care, prin însăși desfășurarea lui, va îmbogăți viața culturală a Constanței. Prin cele două modele electrice, ID.3 și ID. Buzz, puse la dispoziție organizatorilor, Cardinal Motors va asigura mobilitatea în cadrul festivalului, oferind un transport atât ecologic, cât și confortabil în cadrul evenimentului.“, spun cei de la Cardinal Motors.

cardinal motors seas

„În această dimineață (ieri, n.r.), Erwin Șimșensohn, Directorul General al TSC și al SEAS, s-a întâlnit cu reprezentanții 𝗖𝗮𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝗹 𝗠𝗼𝘁𝗼𝗿𝘀, 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗮𝗹 𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶, pentru a se face predarea mașinilor electrice pe care le vom folosi pe întreaga perioadă a festivalului. Astfel, timp de nouă săptămâni, acestea vor asigura transportul echipei SEAS în cadrul tuturor activităților care țin de organizarea stagiunii.
Vă mulțumim pentru că ne sunteți aproape și pentru că ne faceți drumurile ușoare, sigure și plăcute.“, se arată într-o postare a SEAS pe pagina de Facebook.

Mai multe detalii despre SEAS:

Citește și:

VIDEO. Noutățile care fac din SEAS 2024 un eveniment grandios

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions