Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Politica

(VIDEO) USR a prezentat noua conducere a filialei municipale: „Ne propunem să câștigăm Primăria Constanța în 2028“

Published

on

usr constanta

Organizația municipală a USR Constanța are, de câteva zile, o nouă conducere. Liderul organizației județene, deputatul Stelian Ion a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, o parte a conducerii filialei municipale a USR.

„Este un moment important pentru noi, pentru că avem două rânduri de alegeri, prezidențiale și pentru parlament. Trebuie să ne concentrăm tot efortul pentru a obține un rezultat cât mai bun. Alegerile în organizația municipală au fost convocate de către colegul meu, Florin Cocargeanu, fostul președinte al filialei municipale Constanța a USR. Avea un mandat în curs de derulare, care ar fi trebuit încetat în luna iunie a anului viitor. Însă, așa cum a anunțat cu ceva timp în urmă, după alegerile locale intenționează să se retragă pentru că vrea să se concentreze pe activitatea din Consiliul Local Constanța. Îi mulțumesc foarte mult pentru toți anii în care a muncit foarte mult și foarte bine. A fost coordonator al campaniilor electorale pentru locale și europarlamentare, iar în continuare rămâne alături de noi, fiind în formula de conducere, din postura de vicepreședinte.“, a spus Stelian Ion, care a punctat și faptul că filiala locală a USR își prepune să câștige Primăria Constanța în 2028: „Este un obiectiv principal al tuturor membrilor USR din județul Constanța. Vom face sondaje și vom vedea cu ce candidat vom veni. Nu exclus posibilitatea de a candida în 2028, dar nu pot da un răspuns clar acum. Trebuie să găsim cea mai bună variantă pentru USR Constanța.“

Liderul USR a mai afirmat, de asemenea, despre noul președinte al organizației municipale că este un tânăr foarte bine pregătit, este foarte dinamic, are consistență și este convins că va duce filiala Constanța a USR cu câte trepte mai sus.

„Mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Avem o echipă compusă din 15 oameni, o echipă mixtă, diversă, profesionistă; sunt oameni foarte pregătiți și care activează în diverse domenii de activitate. Și asta este filozofia noastră, să aducem alături de noi oameni care sunt conectați la diverse domenii de activitate, pentru a putea ajunge la rândul nostru la oameni din diverse pături sociale. Avem profesori universitari, manageri în companii multinaționale, doctor în filologie și analist de politică externă șamd.

Avem în față o misiune foarte clară: sunt două campanii care urmează, dintre care cea mai importantă este cea pentru alegerile prezidențiale, unde partidul nostru a desemnat-o pe Elena Lasconi și care este pregătită să acceadă în turul doi al alegerilor prezidențiale.“, a spus noul președinte al Organizației Municipale, George Gima.

Mai multe detalii de la conferința de presă puteți urmări aici:

Noua componență a Biroului Local Constanța al USR este următoarea:

Vicepreședinți:

Cocargeanu Florin (vicepreședinte)

Brighidău Andrei (vicepreședinte)

Timofte Loredana (vicepreședinte)

Gorcea Adrian

Lazăr Gilda

Dumitrescu Carmen

Grama Ionuț

Popescu Cristiana

Bunghez Adriana

Ibraim Yasin

Ivan Oana

Filip Mădălina

Toma Florin

Dumitrescu Cristina

Comisia locală de arbitraj:

Avrămescu Emilian

Chițu Cosmin

Filip Gabriel

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions