Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Administratie

Constanța. Atenție, șoferi, se frezează carosabilul pe strada Mihu Copilu din cartierul Palas. Se vor institui restricții parțiale de trafic rutier

Published

on

asfaltare constanta

Atenție, șoferi, se frezează carosabilul pe strada Mihu Copilu din cartierul Palas. Astfel, se vor institui restricții parțiale de trafic rutier.

„Conducătorii auto sunt rugați să evite astăzi și mâine circulația pe strada Mihu Copilu, tronsonul cuprins între bulevardul I. C. Brătianu și strada Bradului! În această zonă, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru decopertarea carosabilului.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat parțial astăzi, până la ora 16:00, pe sectorul de drum pe care se lucrează. Lucrările de asfaltare vor continua și mâine, 23 iulie și vor fi menținute aceleași restricții de trafic, în intervalul orar 07:30 – 16:00. În paralel se lucrează la reabilitarea totală a trotuarelor și se construiesc casete pentru spații verzi unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali.

După finalizarea lucrărilor de asfaltare se vor aplica marcajele rutiere.

Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele pe aliniamentul stradal, pentru a permite accesul utilajelor.

De asemenea, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions