Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Actual

O sportivă din Mangalia se va bate pentru o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris

Published

on

andeea ana lupte

Cinci luptători tricolori care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice 2024 intră, începând de astăzi, în competiție, anunță Radio Constanța.

Ana Andreea Beatrice, Incze Kriszta, Cătălina Axente, Răzvan Arnăut, Alin Alexuc Ciurariu și antrenorii Stadnik Andrei și Petre Cărare

„Gata de luptă! Spiritul competiției olimpice a început pentru componenții Lotului de Lupte Greco-Romane al României. Alin Alexuc Ciurariu (130 kg) și Răzvan Arnăut (60 kg) au efectuat în această dimineață cântarul oficial la Jocurile Olimpice Paris 2024, iar în această după amiază, de la ora 16.00, vor debuta la cea mai importantă competiție a planetei! Cei mai buni 16 luptători din lume la fiecare categorie de greutate vor lupta la Paris pentru fiecare punct, fiecare victorie.“, informează Federația Română de Lupte.

La feminin, Andreea Beatrice Ana (53 kg) și Kriszta Incze (62 kg) vor concura la lupte libere în 9 august, în timp ce Cătălina Axente (76 kg) își va înfrunta adversara la 10 august. Andreea Beatrice Ana, din Mangalia, este campioană mondială la lupte și de trei ori consecutiv campioană europeană.

Sursa: radioconstanta.ro

Sursa foto: facebook.com/frlupte

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions