Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Actual

Primăria Constanța a reluat acțiunile de dezinsecție în municipiu și stațiunea Mamaia!

Published

on

dezinsectie

Având în vedere că temperaturile crescute favorizează înmulțirea larvelor de țânțari din apă, Primăria Constanța a reluat acțiunile de delarvizare, în paralel cu cele de dezinsecție. Zilele acestea, se acționează pe malurile lacurilor Siutghiol și Tăbăcărie pentru distrugerea şi prevenirea dezvoltării stadiilor larvare ale insectelor. În același timp, în tot municipiul Constanța și stațiunea Mamaia continuă acțiunile de dezinsecție.

Substanța folosită pentru delarvizare – VectoBac WG – este avizată de Ministerul Sănătății și poate fi aplicată pe orice suprafaţă de apă unde țânțarii se înmulțesc sau este cunoscută ca fiind un habitat pentru larvele de țânțari.

VectoBac WG poate fi aplicat pe suprafețe populate de pești şi alte vietăți acvatice, precum şi de plante. Produsul poate fi utilizat și în zonele unde există oameni, animale de companie, cai, păsări sau faună sălbatică. De asemenea, pentru dezinsecție, substanța folosită este PERME+, avizată de Ministerul Sănătății.

„Din punct de vedere al eficienței aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a insectelor dăunătoare, acțiunile de dezinsecție trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi pe cel privat. Pentru evitarea unor reinfestări sau apariții a unor noi zone contaminate, recomandăm tuturor cetățenilor, asociațiilor de proprietari, agenților economici şi instituțiilor de pe raza municipiului Constanța să efectueze tratamente de dezinsecție în curți, terenuri, subsoluri, blocuri etc în paralel cu acțiunile municipalității.“, informează Primăria Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions