Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Administratie

Primăria Constanța vrea să instaleze un sistem de producție a energiei electrice din surse solare

Published

on

Primăria Constanța anunță că are în evaluare la Ministerul Energiei un proiect  ce vizează instalarea de noi capacități de producție a energiei electrice din surse solare.

„Obiectivul general urmărit este producția majorată a energiei electrice din surse regenerabile, prin instalarea unei noi capacități de producere a energiei din surse regenerabile, în municipiul Constanța, contribuind la atingerea obiectivelor asumate de România în cadrul FM, Programul-cheie 1: Surse regenerabile de energie și stocarea energiei.“, informează Primăria.

Valoarea proiectului se ridică la 36.146.032 de lei cu TVA, banii fiind din Fondul pentru Modernizare lansat de Ministerul Energiei.

Autoritatea locală menționează că energia electrică va fi injectată în rețea și va compensa în parte energia electrică consumată de UAT Constanța pentru iluminatul public. Scopul proiectului este de a asigura independența alimentării cu energie electrică al localității Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions