Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Politica

Închisoare pentru persoanele care conduc fără permis și produc accidente rutiere grave. Deputatul Crușoveanu (PNL): Nu vom tolera inconștiența

Published

on

Marian Crusoveanu proiect de lege

În contextul tragediilor tot mai frecvente cauzate de persoane care conduc fără permis, este crucial să implementăm măsuri mai severe și sancțiuni mai stricte, transmite deputatul Marian Crușveanu.

“Conducerea fără permis nu este doar o încălcare a legii, ci reprezintă o amenințare directă la adresa siguranței publice. Este inacceptabil ca accidentele grave să continue să apară din cauza unor indivizi care ignoră complet legislația. Modificările recente propuse în proiectul de lege, care prevăd pedepse de la 4 la 8 ani de închisoare pentru accidente cu pagube materiale sau vătămări, și de la 5 la 10 ani de închisoare în caz de deces, sunt esențiale pentru a înăspri sancțiunile și pentru a descuraja astfel de comportamente. Siguranța pe drumurile publice trebuie să fie o prioritate națională. Adoptarea acestui proiect de lege trimite un mesaj clar din partea Parlamentului României: nu vom tolera inconștiența și lipsa de respect față de cei care conduc fără permis. Prin aceste modificări, ne propunem să contribuim la un trafic mai sigur, să reducem accidentele grave și să responsabilizăm toți participanții la trafic. Siguranța rutieră nu este doar o chestiune de respectare a regulilor, ci și de respect și responsabilitate față de toți cei care circulă pe drumurile publice” explică parlamentarul constănțean.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions