Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Politica

Promisiunile lui Marcel de la Palatul Victoria: „Pensiile NU SCAD. 3,8 milioane de pensii cresc“

Published

on

Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu, proaspăt prezidențiabil, și-a început campania pentru Cotroceni prin ai liniști pe pensionari, spunându-le că pensia lor nu scade.

„Încep prin a-i cere Ministerului Muncii și președintelui Casei de Pensii să trimită, până la finalul săptămânii, o informare legată de stadiul procesului de recalculare a pensiilor. Câte decizii au ajuns deja la pensionari, care este procentul de contestări și cum se desfășoară procedura de refacere a deciziilor de recalculare unde se constată erori.

Vreau de asemenea ca tuturor pensionarilor să li se trimită zilele viitoare un document oficial prin care să fie informați despre faptul că pensia lor NU SCADE! Românii trebuie să aibă garanția că nu scade nici o pensie și orice greșeală se poate repara! Și orice sumă se recuperează! 3,8 milioane de pensii cresc, adică, 83% din total! Acesta este un fapt cert!“, a spus Ciolacu la începutul ședinței de Guvern de astăzi.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions