Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Societate

Surpriza finalului SEAS 2024: ”Rădăcini”, concert extraordinar Marius Mihalache, Damian Drăghici și Mihai Mărgineanu

Published

on

Marius Mihalache Damian Drăghici Mihai Mărgineanu

Sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20.00, la Teatrul de Vară Soveja, sunteți invitați la „Rădăcini” – concert extraordinar Marius Mihalache Band &Guests.

O seară plină de ritm și energie, o călătorie fabuloasă către sursele spiritualității muzicale, acolo de unde a pornit totul, la acea muzică spontană și nefiltrată, izvorâtă din sufletele părinților și bunicilor noștri. Marele artist Marius Mihalache și excepționalul său band îi au ca invitați în acest concert pe Damian Drăghici și Mihai Mărgineanu, două mari vedete ale muzicii românești.

Marius Mihalache, un excepțional producător și artist de talie internațională, specializat în muzică de film și songwriting la prestigiosul Colegiul de Muzică Berklee College of Music (Boston, US), a  performat pe cele mai prestigioase scene din Europa, SUA  și din întreaga lume, împreună cu numeroși artiști de talie mondială: Gloria Gaynor, Nina Simone, Nigel Kennedy, Steve Vai, Kitaro etc.

Invitatul său, Damian Drăghici, este și el absolvent al Berklee College of Music, a locuit multă vreme la Los Angeles, este un foarte versatil artist, care a cântat alături de Joe Cocker, James Brown, Cyndi Lauper, Shaggy, Zucchero, iar din 2006 până în 2009 a derulat proiectul „Damian &Brothers”, care a îmbinat manifestările muzicale cu mesajele împotriva discriminării etnice.

Celălalt invitat al lui Marius Mihalache, Mihai Mărgineanu, are un profil cu totul diferit, dar este la fel de faimos. Cântă muzică folk și pop rock, iar repertoriul său este inspirat din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen.

 *******

Biletele pentru toate evenimentele din cadrul SEAS pot fi achiziționate după programul următor:

  • LA AGENȚIA DE BILETE DIN BD. TOMIS NR. 97: de marți până duminică – 14.00 – 21.00; luni: ÎNCHIS
  • LA  INFOPOINT  CITY PARK MALL: de miercuri până luni – 14.00 – 21.00; marți: ÎNCHIS
  • LA CASA DE CULTURĂ: conform programului instituției
  • LA SPAȚIILE DE JOC: Cu două ore înainte de spectacole
  • ONLINE: Mystage.ro, Bilet.ro

Mihai Mărgineanu

Marius Mihalache

Marius Mihalache

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions