Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Societate

Începe sesiunea de toamnă a admiterii la Universitatea Ovidius. Vezi câte locuri sunt scoase la concurs

Published

on

La Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) începe astăzi, 4 septembrie, sesiunea de toamnă la admiterea pentru programele de licență și de master din cadrul celor 16 facultăți și al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic.

Sunt scoase la concurs peste 2.000 de locuri la cele 78 de programe de studii universitare de licență și mai mult de 1.800 de locuri pentru 59 de programe universitare de master, perioada generală a sesiunii de admitere fiind 4 – 16 septembrie, în funcție de calendarul fiecărei facultăți.

Printre noutățile pe care le aduce sesiunea de admitere din luna septembrie se numără trei programe de licență de învățământ superior dual: Fizică tehnologică (30 de locuri), Agricultură (40 de locuri) și Inginerie mecanică (75 de locuri). Totodată, candidații se pot înscrie la două programe noi de master: Ingineria vehiculelor moderne și Tehnici avansate de recuperare funcțională.

La toate cele 16 facultăți și la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, candidații cetățeni români, UE, SEE, CE, dar și românii de pretutindeni (români şi etnici români, cu domiciliul stabil în străinătate, conform actului de identitate) se pot înscrie online, pe platforma https://admitereonline.univ-ovidius.ro/.

Toate informațiile legate de sesiunea de admitere din luna septembrie 2024 pot fi accesate la https://admitere.univ-ovidius.ro/, fiind, totodată, disponibile și pe site-urile facultăților.

Sesiunea de admitere pentru studii doctorale are loc în perioada 9 – 19 septembrie, când vor avea loc înscrierile, pe platforma https://admitereonline.univ-ovidius.ro/, concursul de admitere și înmatricularea candidaților admiși. La cele 8 școli doctorale, cu 9 domenii de studii de doctorat, sunt scoase la concurs peste 150 de locuri.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions