Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Politica

Nicolae Ciucă și-a prezentat cartea în emisiunea culinară a lui Mircea Dinescu, pe muzică lăutărească

Published

on

ciuca dinescu

Fostul premier, generalul Nicolae Ciucă, candidat din partea PNL la Președinția României, și-a lansat, astăzi, cartea „În slujba țării“, în speranța că îi va impresiona pe români pentru a-l alege la șefia țării. Nicolae Ciucă și-a lansat cartea în emisiunea culinară prezentată de scriitorul Mircea Dinescu, „Poezie și Delicatețuri” de la Prima TV, unde a gătit cot la cot cu Mircea Dinescu preparate tradiționale specifice Olteniei.

El afirmă în volumul autobiografic, publicat online astăzi (versiunea gratuită aici, în format PDF), că face parte dintr-o familie de foști militari, că bunica sa îi ura pe comuniști, că îi este dor de uniforma militară pe care a îmbrăcat-o timp de 38 de ani și că „nu am fost un rebel, condiția de militar nu-mi permitea asta, n-am fost nici politruc”.

„Viața fiecărui om este, în felul ei, o poveste. […] În ce privește propria mea poveste, cea de până acum, firul ei m-a purtat de la vatra satului Plenița și primăverile înflorite din Pădurea Bujorului până la savana africană, munții Afganistanului, dunele de nisip ale Irakului sau Piața Victoriei din București. Pare o poveste neobișnuită, dar veți vedea că nu este.”

Vă invit să citiți cartea “În slujba Țării”, disponibilă acum pe www.nicolaeciuca.ro. Dedic această carte familiei mele și camarazilor mei, cărora le datorez tot ceea ce sunt.“, a scris Ciucă pe Facebook.

Cartea poate fi citită pe https://nicolaeciuca.ro/in-slujba-tarii/

Sursa foto: Captură: facebook.com/mirceadinescuofficial

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions