Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Administratie

Constanța. Fanii rock-ului, așteptați sâmbătă în Piața Ovidiu. Accesul este GRATUIT

Published

on

Ritmul muzicii rock se simte și se trăiește intens la Constanța! Consiliul Județean Constanța anunță că sâmbătă, 27 septembrie 2024, de la ora 20:00, Piața Ovidiu va fi gazda celei de-a doua ediții a proiectului „Ritmul muzicii”, derulat de Asociația ART Music for People, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Publicul se va putea bucura de o seară Young Revolution – o serie de concerte susținute de artiști tineri din Constanța, care vor acapara scena din Piața Ovidiu Constanța și vor experimenta noi sound-uri rock. Vor concerta trupele Ad-Hoc (trupă a Colegiului Național de Arte ,,Regina Maria” Constanța) și ȚĂRMM BAND (trupă a Palatului Copiilor Constanța), trupe care au câștigat concursul în ediția din 2023, precum și trupa câștigătoare a acestei ediții.

Seara va culmina cu un show live al trupei Zdob și Zdub!

Proiectul, desfășurat între 1 septembrie și 20 noiembrie 2024, promovează educația muzicală și oferă tinerilor o platformă de exprimare artistică. Valoarea totală se ridică la 165.000 lei, din care contribuția CJC este de 146.850 lei și contribuția proprie de 18.150 lei.

n

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions