Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Actual

Încă o persoană găsită decedată în urma inundațiilor. Bilanțul Ciclonului Boris crește la șapte morți

Published

on

inundatii galati

Încă o persoană decedată a fost identificată în urma inundațiilor din județul Galați, bilanțul victimelor ajungând la șapte victime.

„Urmare a manifestării fenomenelor hidrometeorologice manifestate în zilele anterioare, în zona loc. Grivita din județul Galați, a fost identificată 1 victimă decedată, numărul total al persoanelor decedate fiind 7”, a anunțat, luni, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

UGSU arată că, urmare a manifestării fenomenelor hidrometeorologice prognozate, s-au înregistrat efecte în 21 localități din 4 județe (Iași, Galați, Timișoara și Vaslui), unde se efectuează misiuni de recunoaștere și identificare a posibilelor persoane care necesită sprijin, concomitent cu evacuarea apei, curățarea gospodăriilor afectate și degajarea căilor de acces în locuințe și a autoturismelor surprinse de viitură. Totodată, în 2 localități din județul Iași se intervine pentru evacuarea apei din 2 case, 8 curți, 1 parcare, 1 pasaj rutier, fiind afectate 2 autoturisme.

Pe parcursul zilei de ieri, un număr de 34 persoane au fost salvate/evacuate din 4 localități (Pechea, Slobozia Conachi, Vameș și Stoicani) din județul Galați. De asemenea, în cursul zilei de ieri, 2 persoane au fost găsite decedate pe raza a 2 localități (Slobozia Conachi și Suhurlui) din județul Galați, iar 1 persoană din localitatea Costache Negri/GL este în continuare dată dispărută de la domiciliu. Tot ieri s-au efectuat transporturi de materiale și produse scoase de la rezervele de stat cu ajutorul a 16 autocamioane din dotarea IGSU.

Circulația rutieră a fost afectată din cauza apei și aluviunilor de pe carosabil pe 1 drum național (DN 25/GL) și pe 2 drumuri județene (DJ 251 și DJ 253).

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, s-au înregistrat avarii în 9 localități din județul Galați, însumând un număr de aprox. 4.205 consumatori finali nealimentați, arată sursa citată.

Sursa foto: Facebook / IGSU

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions