Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Administratie

Stelian Ion, uimit de afirmația lui Chițac: „Nu văd care sunt beneficiile așa de mari ale turismului pentru Constanța!“

Published

on

stelian ion chitac

Primarul Vergil Chițac a făcut o declarație cel puțin surprinzătoare, în cadrul unei dezbateri publice, susținute la sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ. Edilul Constanței a spus că nu prea vede beneficiul turismului, având în vedere că pentru turiști plătim mai mulți bani la gunoi, străzile sunt aglomerate, iar mulți constănțeni sunt iritați de aglomerație și lipsa locurilor de parcare.

Declarația a fost criticată de liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion, care a fost prezent la dezbatere.

„Dacă vă mai întrebați de ce turismul din orașul nostru este la pământ, de ce Mamaia este tot mai pustie, primarul Vergil Chițac ne-a oferit astăzi explicația: “Nu văd care sunt beneficiile astea așa de mari ale turismului pentru Constanța! Nu prea se creează așa multe locuri de muncă, că dacă s-ar crea atât de multe locuri de muncă le-am vedea și noi”.

Halucinant, nu-i așa? În ce oraș cu potențial turistic ați mai auzit un primar care să susțină public o asemenea aberație?

Un primar care timp de 4 ani a făcut zero pentru Mamaia, vine astăzi și ne spune clar și răspicat că turismul nu este o soluție pentru dezvoltarea și economia orașului. Fără nicio jenă, fără nicio reținere.

La televizor, în campania electorală, pe un post național, Vergil Chițac declara că “avem o strategie pentru Mamaia și o asumare”. Așadar, nu doar că a mințit și nu are nicio strategie, însă nici măcar nu vede beneficiile turismului la Constanța.

E bine că le-au văzut primarii din orașele de la malul mării ale vecinilor bulgari. Drept dovadă stau parcările pline cu mașinile turiștilor români, în fiecare an tot mai mulți. Banii lor, sume colosale, se duc pe litoralul bulgăresc. În schimb, la Constanța, primarul, care nu vede/înțelege beneficiile turismului, inventează noi taxe și le triplează pe cele existente, pentru că poate, pentru că, așa cum a declarat: “pe 9 iunie, constănțenii au decis ce vor”.

Nu toți constănțenii au decis că vor un oraș cu turismul la pământ, cu taxe mai multe și nejustificat de mari… Să declari așa ceva după ce ai mințit pentru a obține voturi e ca și când ai râde în fața cuiva pe care tocmai ce l-ai țepuit!“, a declarat Stelian Ion.

n

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions