Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Actual

Autoturism de lux, în valoare de aproximativ 120.000 EURO, căutat de autoritățile din Germamia, descoperit de poliţiştii de frontieră în Portul Constanța

Published

on

masina de lux

Autoturism de lux, în valoare de aproximativ 120.000 EURO, căutat de autoritățile din Germamia, descoperit de poliţiştii de frontieră în Portul Constanța.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanța un autoturism de lux, căutat de către autoritățile din Germania, pregătit pentru a fi exportat în Georgia.

În ziua de 17.09.2024, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Constanța Sud, aflați în incinta unui operator portuar, au efectuat controlul asupra unui autoturism înmatriculat în Germania, condus de către un cetățean ucrainean, în vârstă de 26 de ani.
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania. Autoturismul urma să fie exportat în Georgia pe o navă tip RO-RO (mijloc naval de transport mărfuri în regim internațional, cu rampe/șine de încărcare/descărcare).

Autovehiculul, evaluat la aproximativ 120.000 EURO, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.
În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions