Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Politica

Senatorul Remus Negoi: „Mărirea pensiilor este folosită în scop electoral de PSD“

Published

on

ciolacu negoi

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, acuză actuala coaliție de guvernare că a mărit pensiile doar pentru scopuri electorale, iar adevărata notă de plată va veni la anul.

„Mărirea pensiilor este folosită în scop electoral de PSD. În același timp, creșterea prețurilor și măsurile fiscale au efecte devastatoare asupra românilor. Măsurile fiscale luate de PSD au lovit direct în mediul de afaceri și în special în micii întreprinzători.  Zeci de mii de mici întreprinzători au fost nevoiți să-și închidă afacerile. Printre măsurile care afectat economia se numără dubla impozitare a contractelor part-timp de muncă și impozitarea incredibil de mare de la 1% la 3% a micilor întreprinzători, PFA-urilor.

În plus, creșterile de pensii sunt folosite ca instrument electoral și asta se vede și din faptul că au fost omise de la recalculare categorii importante de pensionari precum persoanele cu dizabilități sau cele care au muncit în condiții speciale, cum ar fi minerii. De altfel aceste măriri de pensii sunt anulate de creșterile mai mari de prețuri.“, a declarat Negoi.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions