Conecteaza-te cu noi

Actual

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Published

on

raja ploi

Ca urmare a atenționărilor emise de Administrația Națională de Meteorologie, care anunță Cod Galben de instabilitate atmosferică, ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului la nivel național, RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență, valabil pentru întreaga societate, în perioada 29 septembrie 2024, ora 08.00 – 01 octombrie 2024, ora 08.00.

În acest interval, în întreaga arie de operare, echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să intervină rapid pentru soluționarea eventualelor probleme ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate în localitățile deservite. Angajații societății au în dotare autospeciale de tip WOMA, vidanje, motopompe de mare putere și autoutilitare și vor asigura permanența pe toată durata atenționării, răspunzând prompt tuturor solicitărilor.

Echipele RAJA vor depune toate eforturile pentru a menține serviciile de alimentare cu apă și preluare/tratare a apelor uzate la parametri optimi. Totuși, există posibilitatea ca anumite disfuncționalități să fie cauzate de întreruperile în alimentarea cu energie electrică (căderi de tensiune sau fire de înaltă tensiune avariate de vânt). În astfel de situații, RAJA SA va relua serviciile imediat ce avariile la rețeaua electrică vor fi remediate.

Solicităm abonaților să manifeste înțelegere și îi îndemnăm să raporteze eventualele probleme legate de distribuția apei potabile sau canalizare la dispeceratul RAJA, la numărul de telefon 0241.924, tasta 3, pentru soluționarea rapidă a acestora.

În funcție de evoluția condițiilor meteo și de informațiile suplimentare transmise de Administrația Națională de Meteorologie, activitatea Comandamentului pentru Situații de Urgență poate fi prelungită.

foto cu rol ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions