Conecteaza-te cu noi

Administratie

Noul prefect al Constanței, Adrian-Teodor Picoiu: „Avem de organizat alegerile parlamentare și prezidențiale, și trebuie să supervizăm și constituirea consiliilor locale“

Published

on

prefect Adrian Teodor Picoiu

La Prefectura Constanța a avut loc, astăzi, în sistem de videoconferință, ceremonia de învestire în funcția de prefect a lui Adrian-Teodor Picoiu, ca urmare a Hotărârii de Guvern  nr. 1203/2024. Jurământul a fost depus în conformitate cu dispoziţiile art.251 alin. (3) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

„Am depus astăzi jurământul pentru funcția de prefect al județului Constanța. Mă onorează această poziție, este o provocare și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor colegilor și cetățenilor. Obiectivul meu principal este continuitatea. Avem de organizat alegerile, atât cele parlamentare, cât și cele pentru președintele României, și trebuie să supervizăm și constituirea consiliilor locale, respectiv a Consiliului Județean.

Inevitabil vor apărea și situații de urgență! Însă sunt convins că voi reuși să le gestionez împreună cu echipa. Țin să îi mulțumesc fostului prefect Silviu-Iulian Coșa pentru că mi-a fost alături la preluarea mandatului! Are un nou drum de parcurs și îi urez mult succes!”, a declarat Adrian-Teodor Picoiu, prefect al județului Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions