Conecteaza-te cu noi

Politica

Senatorul Negoi: Am reușit o reparație a Legii pensiilor pentru persoanele care au lucrat în condiții deosebit de grele și persoanele cu dizabilități

Published

on

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, anunță că în Senat s-a reușit o reparație a Legii pensiilor. El spune că, din fericire, cu modificarea pe care a propus-o USR, persoanele care au lucrat în condiții deosebit de grele, precum și persoanele cu dizabilități, vor avea, de acum înainte, aceleași drepturi conforme cu ceea ce au făcut ei pentru societate.

„În Senat am corectat legea pensiilor pentru persoanele cu grupe de muncă și pentru persoanele cu dizabilități. Legea USR care restabilește principiul corect „dacă ai plătit mai mult primești mai mult” a fost adoptată în Senat. Prin proiectul USR s-a făcut dreptate, iar cei care au muncit în condiții grele își vor primi drepturile cuvenite. Am rezolvat astfel o inechitate socială generată de acest guvern incompetent condus de Marcel Ciolacu. Când Guvernul Ciolacu îi mințea pe oamenii care au muncit și își cereau drepturile meritate, noi i-am ascultat și i-am respectat.“, spune Negoi.

Parlamentul constănțean afirmă că nu e vorba doar de modificarea unei legi, ci de repararea unei inechități sociale generate de acest Guvern incompetent Ciolacu.

„Faptul că persoanele care au muncit în condiții grele de muncă erau date la o parte prin noua lege a pensiilor arată cât de cinici sunt acești indivizi care momentan sunt la Palatul Victoria și conduc, din păcate, destinele acestei țări“, a mai subliniat Remus  Negoi.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions