Conecteaza-te cu noi

Politica

Stelian Ion, după scoaterea din joc a Dianei Șoșoacă: „PE-SE-DE, adus la guvernare, face ce știe mai bine“

Published

on

stelian ion

Reacțiile după scoaterea din joc a Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni nu au încetat. Liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion, spune că toți oamenii trimiși de PSD în CCR au votat pentru excluderea unui candidat de la alegerile prezidențiale, fără a-i da dreptul să se apare, într-un veritabil atac la democrație.

„CCR nu a publicat încă motivele scoaterii din cursa prezidențială a unui candidat, deși o astfel de hotărâre ar fi trebuit însoțită din start de explicații.

Ce știm până acum este că toți oamenii trimiși de PSD în CCR au votat pentru excluderea unui candidat de la alegerile prezidențiale, fără a-i da dreptul să se apare, într-un veritabil atac la democrație.

PE-SE-DE adus la guvernare face ce știe mai bine: încalcă regulile și legile, pune în pericol democrația. Așa a făcut și în 2012, când era condus de Ponta, actual consilier al lui Ciolacu, și era aliat cu PNL, așa a făcut și în 2017 – 2018, când era condus de Dragnea. Victor Ponta tocmai ce a revenit în PSD pentru a candida la alegerile parlamentare. Are experiență în lovituri la adresa democrației, îi este folositor lui Marcel Ciolacu, liderul PSD care începe să-și elimine cu mâna unor judecători CCR adversarii, în încercarea de a ajunge președinte și a avea toată puterea. 

Și PNL, și Iohannis și-au dorit PSD la guvernare pentru că asta le asigura lor „stabilitatea”. Liniștea, accesul la bani și stabilitatea lor pe funcții, de fapt, pentru care abia au așteptat să scape de USR din Guvern, care le stătea în cale.

Și PNL a votat candidații propuși de PSD la CCR, deși am atenționat public de fiecare dată că vor fi cei care vor înclina balanța spre decizii politice și vor decide în funcție de interese de partid. Aici suntem în acest moment.“, spune Stelian Ion.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions