Conecteaza-te cu noi

Politica

Geoană, la lansarea ofertei politice pentru prezidențiale: „Dacă adversarii spun că nu am nicio șansă, de ce atâta învolburare împotriva candidaturii mele?“

Published

on

mircea geoana

Candidatul independent la Președinția României, Mircea Geoană, și-a lansat, ieri, oferta politică pentru alegerile prezidențiale. Documentul este intitulat „Angajamentul meu pentru România: schimbarea adevărată pentru un deceniu al renașterii naționale”.

El a declarat că sistemul politic românesc nu doar că a rămas în urma societății, ci este, astăzi, o frână în calea dezvoltării țării noastre și un pericol pentru democrația țării noastre. De asemenea, Geoană a apreciat că „avem un sistem de partide politice care a rămas în urma schimbărilor din societate, care nu mai este capabil să fie în interesele națiunii noastre”.

„Angajamentul meu pentru România: schimbarea adevărată pentru un deceniu al renașterii naționale. Trebuie să fim cu toții conștienți că trăim vremuri atât de complicate – război într-o parte, conflict în sud, tehnologia schimbă toate lucrurile – economia și societatea și țara noastră, pentru că avem un sistem de partide politice care a rămas  în urmă și nu mai este capabil să țină față și să fie în interesele națiunii noastre.

Este o observație evidentă că în timp ce societatea s-a schimbat, sistemul politic românesc, nu doar că a rămas în urma societății, ci este o frână în calea dezvoltării și este un pericol pentru democrația țării. Pentru asta m-am întors în politică, pentru a aduce o schimbare adevărată.

…Nu am crezut, nici măcar eu, un om care a trecut prin viață și am înfruntat dușmani politici, adversitate politică și am cunoscut și victorii și eșecuri, dar nu am crezut că voi vedea vreodată o dezlănțuire de dezinformare, de compromitere, de încercare de linșaj public, de afară de la ruși și, da, pe picior de egalitate, de la partidele actuale. Și dacă ei spun că nu am nicio șansă, de ce atâta învolburare împotriva candidaturii mele? Înseamnă că nu reprezint niciun pericol pentru dânșii, nu?! Ne văd, și de afară și de acasă, ca un pericol la adresa intereselor lor, a modului în care fac politică“, a spus Geoană.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions