Conecteaza-te cu noi

Politica

Laura Vicol a demisionat și din PSD după scandalul Nordis. Ea se plânge că a fost „linșată mediatic“

Published

on

laura vicol

Deputatul Laura Vicol a demisionat astăzi din PSD, potrivit documentului obținut în exclusivitate de G4Media. Ea a invocat în demisia transmisă la partid o presupusă ”campanie de denigrare” și un linșaj mediatic”.

„Subsemnata Laura Vicol, deputat PSD, circumscripția 17 Dolj, prin prezenta doresc să îmi exprim decizia de a demisiona din calitatea de membru al Partidului Social Democrat. Atacurile grave la adresa mea și a familiei mele orchestrate sub formă de linșaj mediatic și campanie de denigrare vizează nu doar distrugerea noastră ci și destabilizarea credibilității partidului din rândul căruia am făcut parte. Pentru a elimina orice falsă suspiciune aruncată în spațiul public  în goana unora care așa înțeleg să-și promoveze non valoarea, vă rog să luați act de demisia mea. (Semnat la data de 10.10.2024)”.

În urmă cu două zile, deputatul PSD, Laura Vicol, a demisionat și din funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților. În scrisoarea de demisie, Vicol arată că această demisie survine ca urmare a scandalurilor care s-au iscat în urma apariției materialului Recorder. Numele Laurei Vicol este asociat cu cel al soțului ei, Vladimir Ciorbă, asociatul principal al Grupului Nordis, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața imobiliară din România. Vladimir Ciorbă, asociatul principal al companiei, este căsătorit cu Laura Vicol, unul dintre cei mai influenți parlamentari PSD. Vicol conduce Comisia Juridică din Camera Deputaților, care are un rol cheie în procesul legislativ din Parlament, scrie Recorder.

Materialul video publicat de Recorder scoate la iveală tenebrele imobiliare de la Malul Mării și în care este implicat și soțul PSD-istei de frunte.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions