Conecteaza-te cu noi

Politica

Elena Lasconi (USR): „Consulatul General al Rusiei la Constanța trebuie închis!“

Published

on

elena lasconi

Președinta USR, Elena Lasconi, afirmă joi că România şi cetățenii ei eu nevoie de lideri puși pe fapte, nu care să ne amețească din vorbe, ea precizând că consulatul General al Rusiei la Constanța trebuie închis, după ce Rusia a închis un consulat general al României de pe teritoriul ei, de la Rostov pe Don. Consulatul României de la Rostov pe Don a primit notificare că trebuie să se închidă începând cu data de 14 octombrie, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova.

„Consulatul General al Rusiei la Constanța trebuie închis. Rusia închide un consulat general al României de pe teritoriul ei, de la Rostov pe Don, iar România trebuie să reacționeze ferm, fără echivoc!

Guvernul României trebuie să închidă Consulatul General al Federației Ruse de la Constanța. Acordul bilateral care stă la baza acestei reprezentări diplomatice în România trebuie denunțat ca urmare a comportamentului nejustificat al Federației Ruse.

Dronele Rusiei cad pe teritoriul României, Rusia ne închide consulatele nejustificat, România trebuie să reacționeze.

Guvernul României trebuie să arate că apără interesele țării și ale cetățenilor prin decizii corecte față de actorii care ne agresează teritoriul României și sabotează reprezentarea diplomatică a României.“, spune Elena Lasconi.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions