Conecteaza-te cu noi

Administratie

Două firme abonate la contractele cu Primăria Constanța, pe cale să primească din nou contractul pentru montarea iluminatului festiv

Published

on

iluminat festiv

Montarea instalațiilor pentru iluminatul festiv de sărbători tinde să se transforme într-o afacere de casă pentru două firme, care lucrează în asociere la malul mării de la mulți ani. Este vorba despre asocierea dintre RC ENERGO INSTALL (Leader) și LUXTEN LIGHTING COMPANY, care au depus ofertă pentru loturile 1, 2 și 3 privind iluminatul festiv. Dacă și de această dată cele două firme vor împușca contractul, ar fi pentru al patrulea an consecutiv când vor lumina festiv Constanța. Consorțiul format din RC Energo Instal SRL Buzău (lider al asocierii) și Luxten Lighting Company SA București au încasat de la Primăria Constanța milioane de euro, numai anul trecut primind 4.282.975 de lei cu TVA, adică 861.992,50 de euro.

Acum, valoarea contractului estimat de Primăria Constanța este de 4.508.505 de lei cu TVA iar achiziția a fost împărțită în trei loturi:

LOT I Iluminat festiv al străzilor din municipiul Constanța

Valoarea estimata fără TVA: 3.205.098 de lei cu TVA

Lot II – Iluminat festiv în zona Peninsulară Piața Ovidiu Constanța

Valoarea estimata fără TVA: 879.469 de lei cu TVA

LOT III – Iluminat festiv în Parcuri din municipiul Constanța

Valoarea estimata fără TVA: 423.937 de lei cu TVA

Decizia Primăriei de a se cheltui 4,5 milioane de lei pentru iluminat festiv de Sărbători vine în condițiile în care autoritatea locală se împrumută pe la bănci de bani (circa 100 de milioane de euro) și mărește substanțial taxele și impozitele locale.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions