Conecteaza-te cu noi

Politica

Senatorul Remus Negoi: Parlamentarii USR au depus un proiect de lege prin care vor să oprească schemele tip Nordis!

Published

on

usr constanta

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, anunță că parlamentarii USR au depus un proiect de lege pentru ca cei care vor să-și cumpere o casă să fie cu adevărat apărați și să nu mai devină victime ale mafiei imobiliare, protejate adeseori politic.

„Inițiativa USR pune capăt abuzurilor în piața imobiliară și oferă românilor siguranța de care au nevoie atunci când cumpără o locuință. Uite ce propunem:

1️. Înregistrarea antecontractelor în cartea funciară va fi obligatorie. În prezent, dezvoltatorii conving cumpărătorii să nu le înscrie. Acest lucru nu va mai fi posibil.

2️. Limităm la 15% avansul pe care cumpărătorii îl pot plăti pentru aceste apartamente care urmează să fie construite. Banii se duc într-un cont care poate fi folosit doar pentru construcție.

3️. Dacă părțile doresc să plătească un avans mai mare de 15%, dezvoltatorul este obligat să încheie o asigurare prin care să asigure clientul că suma plătită va fi restituită în cazul în care blocul nu se finalizează sau compania intră în faliment (cum este cazul Nordis).

Sunt soluții concrete care îi protejează pe oameni fără să crească nejustificat prețurile, nu măsuri pompieristice, ca cele lansate de PSD doar pentru a-și spăla imaginea.“, spune Remus Negoi

Proiectul este inițiat de parlamentarii USR: Silviu Dehelean, Stelian Ion, Victor Ilie, Ionuț Moșteanu, Diana Buzoianu, Alin Apostol, Mihai Badea și Daniel Blaga.

Hoteluri și ansambluri rezidențiale de lux în cele mai importante locații din România. Un proiect imobiliar grandios, care s-a promovat folosind simboluri naționale și apăsând pe cele mai sensibile butoane emoționale din societatea românească: Marea Neagră, munții noștri, o țară la standarde occidentale, așa își începe cea mai nouă investigație RECORDER, semnată de jurnaliștii Alex Nedea și Gabriel Nicolae.

Materialul video, care scoate la iveală tenebrele imobiliare de la Malul Mării și în care este implicat și soțul unei PSD-iste de frunte, a făcut mare vâlvă în opinia publică, iar politicienii au reacționat după dezvăluirile RECORDER.

n

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions